20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Бійка в офісі партії Шарія: учасники конфлікту розповіли свої версії інциденту. ВІДЕО

Бійка в офісі партії Шарія: учасники конфлікту розповіли свої версії інциденту. ВІДЕО

  • 23 червня, 2020 13:48
22 червня у Житомира в офісі партії Шарія відбулася бійка за участю ветерана "Азову" Романа Боровика та голови обласної організації партії Сергія Нікуліна.

На опублікованому у соцмережі відео видно, що спочатку учасники конфлікту розмовляли в офісі, а коли вони вийшли у коридор, Нікулін спробував розпилити в обличчя Боровику сльозогінний газ. У свою чергу ветеран у відповідь на це повалив прихильника Шарія на землю і почав наносити удари, однак тому вдалося вирватися на сходову клітину.
 
Згодом у мережі з'явилися відео від обох учасників конфлікту.
 

Версія Романа Боровика

Роман Боровик, заявив, що він прийшов у офіс партії Шарія, щоб дізнатися, як голова обласної організації партії ставитися до ветеранів полку "Азов". За його словами, представник партії напав на нього з газовим балончиком.
 

"Прийшов до чоловіка поцікавитися, як він ставиться до Азовських ветеранів, так він відразу дістав балон, почав мені погрожувати", – сказав Боровик.


Варто додати, що кілька днів назад прихильники партії скандального блогера Анатолія Шарія побили в столиці ветерана "Азову".
 
 

Версія Сергія Нікуліна

У свою чергу побитий голова обласної організації партії Шарія Сергій Нікулін записав відео, в якому звернувся до президента Володимира Зеленського. Прихильник блогера говорить, що напад організований Офісом Президента.
 

"Володимир Олександрович, ви для цього наймаєте цих людей? Ви тепер задоволені, щоб за нашу діяльність на нас нападали? Завдяки вам Україна накрита повністю хвилею радикалізму, бандитизму і беззаконня", – заявив Сергій Нікулін.

 

Нікулін звернувся до поліції і написав на Боровика заяву щодо побиття.
Поділитись

Новини по темі: