24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Це точно не я». Блогер з Житомира Сергій Трейсер запевняє, що не винен у пожежі в Чорнобильській зоні. ВІДЕО

«Це точно не я». Блогер з Житомира Сергій Трейсер запевняє, що не винен у пожежі в Чорнобильській зоні. ВІДЕО

  • 20 квітня, 2020 17:53
Популярного YouTube блогера з Житомира Сергія Трейсера звинуватили в пожежі в лісах Чорнобильської зони. Поліція вже вручила йому повістку. Сьогодні Сергій Трейсер записав відео, в якому заперечує свою провину, про це повідомляє телеграм канал ТЖ.

Ще на початку квітня користувачі соцмереж звернули увагу на відео блогера і сталкера Сергія Трейсера з промовистою назвою «Влаштували пожежу в Чорнобилі. Згоріла землянка».

Відео з'явилося на YouTube 5 квітня (на другий день після пожежі). Ближче до кінця відео компанія сталкерів підпалює дерев'яну землянку, і Трейсер повідомляє: «Вся наша вода закінчилась. Добре хоч ліс не загорівся!».

Пізніше компанія вирішує «звалювати». І, судячи з останніх кадрів, вогонь все-таки вдалося загасити (проте, завжди є шанс, що тління переросте в нову хвилю вогню).

Нагадаємо, пожежа в Чорнобильській зоні відчуження розпочалась 4 квітня і тривала 2 тижні. На ліквідацію були відправлені 1 322 особи і 292 одиниці техніки. Окремі осередки тління гасили кілька днів за допомогою 3 гелікоптерів.

 
Поділитись

Новини по темі: