28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Мама двійні отямилася і вирішила забрати дитину з Житомирського перинатального центру. ВІДЕО

Мама двійні отямилася і вирішила забрати дитину з Житомирського перинатального центру. ВІДЕО

  • 16 квітня, 2020 15:36
У Житомирі жінка передумала і вирішила забрати хвору новонароджену донечку додому. Раніше "Журнал Житомира" вже розповідав історію жінки, яка народила двійню. Хлопчик народився здоровий, а у дівчинки виявили вроджену ваду серця

Матір забрала додому тільки сина, а хвору доньку, попри вмовляння медиків, залишила у пологовому. Свій вчинок жінка пояснила тим, що родина бідує і не має грошей на операцію.

Як повідомляє ТСН, після розголосу чимало людей висловили бажання вдочерити дівчинку. Але матір все ж дослухалася до порад медиків не розділяти двійнят. 

У дівчинки тепер є чимале придане, адже небайдужі українці засипали малечу подарунками.
 

"Мама забере дитину і буде далі опікуватися нею. Але враховуючи, що далі йдуть великі свята, ми вирішили, що дитинка перебуде свята у перинатальному центрі. Так буде безпечніше для всіх, а вже після свят вона приїде і забере", - розповіла завідувачка відділення постінтенсивного догляду та виходжування новонароджених Житомирського обласного перинатального центру Майя Смоляр.


У цій родині вже є двоє старших дітей. Медики кажуть, хоч вада серця досить важка, операція має виправити ситуацію, і такі операції роблять безкоштовно.
 
Поділитись

Новини по темі: