16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області більшість хворих на COVID-19 лікуються вдома – ОДА

  • 6 квітня, 2020 16:02
В Житомирській області зареєстровано 11 лабораторно підтверджених випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Про це 6 квітня під час онлайн-брифінгу повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
 

«Від останнього нашого брифінгу в області підтвердили ще нові випадки захворювання на коронавірус у жителів Бердичівського, Малинського, Коростенського районів та міста Житомира. На сьогодні на Житомирщині зареєстровано 11 позитивних випадків (підтверджено COVID-19). Від 6 квітня в Україні почали діяти більш жорсткі карантинні обмеження. Прошу всіх жителів області дотримуватися умов карантину та залишатися вдома», – наголосив Бунечко.


Також він висловив співчуття родині жителя Бердичева, який 4 квітня помер у лікарні.

Станом на 9:00 6 квітня 2020 року в Житомирській області 9 осіб лікується від коронавірусу. Більшість з них перебуває на самоізоляції.
 

«З дев’яти хворих на коронавірусну інфекцію 5 осіб перебувають на самоізоляції на постійному зв’язку з лікарями, 4 особи – на стаціонарному лікуванні. Загальний стан усіх пацієнтів ближче до задовільного. У пацієнтки з Малина ще підвищується температура та спостерігається киснева сатурація, але є позитивна динаміка. У Коростенському районі один пацієнт лікується вдома, другий після повторного тесту також може бути відправлений на самоізоляцію», – розповів начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.


З усіх питань щодо коронавірусу жителі Житомирщини можуть звертатися на «гарячу лінію».
Поділитись

Новини по темі: