23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Поліція закликає житомирян не вірити у чутки та не піддаватись паніці

  • 24 березня, 2020 11:56
Правоохоронці закликають жителів Житомира та області не вірити у чутки та користуватися лише перевіреними джерелами інформації. Так, патрульна поліція спростувала фейк про спеціальну службу, яка нібито дезінфікує квартири та будинки.
 

"Інтернетом шириться інформація, що група людей у спеціальних костюмах захисту може пропонувати продезінфікувати квартири та будинки. Під виглядом обробки приміщень зловмисники можуть потрапляти до житла та вчиняти злочини. Патрульна поліція попереджає: жодна служба області не проводить дезінфекцію в оселях громадян", – інформує поліція.


Патрульні закликають жителів Житомирщини не піддаватись паніці і не відчиняти двері незнайомцям.

Також ГУ Нацполіції спростувала інформацію про смерть двох жителів Коростенщини від COVID-19.
 

"Офіційно повідомляємо, що станом на 24 березня жодного випадку захворювання у Коростенському районі лабораторно не підтверджено. 18 березня у м. Коростені у будинку за місцем проживання померла жінка, 1981 року народження.  22 березня у с. Іскоростені у будинку батьків була зареєстрована смерть  місцевого жителя, 1997 року народження. У першому випадку у свідоцтві про смерть жінки експертами зазначено, що причиною є атеросклеротична хвороба серця, гостра серцева недостатність, щодо хлопця – набряк легень, легенево-серцева недостатність, ішемічна кардіоміопатія", – інформує ГУНП.


"Зберігайте спокій та не втрачайте критичного мислення", – закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: