19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Все вказує на самогубство. У поліції назвали основну версію загибелі житомирянина Олега Котенка

Все вказує на самогубство. У поліції назвали основну версію загибелі житомирянина Олега Котенка

  • 10 березня, 2020 13:32
10 березня в Головному управлінні Нацполіції Житомирщини відбувся  брифінг щодо встановлених обставин самогубства житомирянина Олега Котенка, що сталося 6 березня.

Причиною смерті чоловіка було вогнепальне поранення голови.

Заступник начальника ГУНП – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Пашковський повідомив про обставини, в яких було виявлено тіло 46-річного чоловіка. Так, загиблий знаходився у під’їзді будинку, де розташована його квартира, між 2 та 3 поверхами. Поряд був стільчик з оселі, запальничка, цигарки. Також на місці було виявлено зброю, зареєстровану на чоловіка.
 

"Усі об’єктивні відомості, зібрані на місці події, виявлені та зафіксовані обставини – положення тіла, розташування зброї, інша слідова інформація - вказують на самогубство. Жодних відомостей, які б дозволили говорити про інше, на даний час не отримано", - сказав В’ячеслав Пашковський. 


Заступник начальника Слідчого управління ГУНП Володимир Богатков розповів про роботу слідчих щодо розслідування кримінального провадження. Зокрема, підтвердив, що смерть чоловіка настала у результаті вогнепального поранення зі зброї, знайденої на місці події.
 

"Щодо мотивів учинення самогубства – ми нині перевіряємо кілька причин і версій. Також ще триває низка призначених експертних досліджень", - сказав Володимир Богатков.


Як повідомляв , у під’їзді будинку в Житомирі знайшли застреленим колишнього військового 95-ї бригади, учасника бойових дій Олега Котенка.
Поділитись

Новини по темі: