25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • До Житомира повернеться тепло і сонце: синоптики розповіли, коли прийде «бабине літо»

До Житомира повернеться тепло і сонце: синоптики розповіли, коли прийде «бабине літо»

  • 8 жовтня, 2019 15:59
Найближчої доби в деяких областях України очікуються заморозки. На більшій частині території країни, в тому числі у Житомирі, починаючи з 9 жовтня потеплішає.

За інформацією Укргідрометцентру, у середу в західних та Житомирській областях, вдень і в більшості північних областей місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі в Житомирі 3-5 градусів тепла, вдень 10-12 градусів.

У четвер, 10 жовтня, в Житомирі без істотних опадів, вітер західній  7-12 м/с. Температура вночі 6-8 тепла, вдень 13-15 градусів.

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що в Україні тепло набиратиме обертів.
 

"Вже у неділю, 13 жовтня, за попередніми прогнозами, усі, хто лякають кота децибельним чханням та кашлем, і просто щасливчики, які вчасно відскочили від першої осінньої інфекції, знову радітимуть сонцю та затишному теплу. І схоже, що таки з неділі, з 13-го жовтня, в Україну йде бабине літо", – пише вона у Facebook.


"На Покрову, День захисника України також очікується чудова погода - без опадів та +17+22 градуси", – додає синоптик.

Зауважимо, що цієї ночі в Житомирі були заморозки - температура опускалася нижче 0. А вчора, 7 жовтня, в Житомирі кілька хвилин падав сніг.
Поділитись

Новини по темі: