19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі пройде протест проти призначення Шуфрича головою комітету свободи слова

У Житомирі пройде протест проти призначення Шуфрича головою комітету свободи слова

  • 4 вересня, 2019 8:38
  • 1
Депутат Верховної Ради, представник "Опозиційної платформи – За життя" Нестор Шуфрич був призначений на посаду голови парламентського комітету з питань свободи слова. Раніше Шуфрич входив до складу Партії регіонів, члени якої голосували за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року, які, серед іншого, обмежували свободу слова.

З цього приводу в Житомирі організовують акцію протесту. Медійники та журналісти Житомирщини не згідні з даним призначенням і вимагають, щоб комітет з питань свободи слова очолмила інша, гідна людина. 
 

"Вважаємо, що один із учасників прийняття диктаторських законів 16 січня, які спричинили в подальшому масове кровопролиття під час Революції гідності, де постраждали і журналісти, не має права очолювати комітет Верховної ради з питань свободи слова. 

Окрім того, він є членом проросійської ( антиукраїнської ) партії ОПЗЖ кума Путіна. 

Закликаємо усіх депутатів українських партій ( Слуга народу, ЄС, Батьківщина, Голос) переглянути призначення одіозного нардепа Нестора Шуфрича головою даного комітету та призначити іншого, якому довіряють в медіасередовищі", - йдеться в анонсі акції протесту


Акція під назвою "#Шуфричанахрін" пройде 5 вересня о 16:00 на площі Корольова у Житомирі.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Viktor Savchenko
24 грудня, 2019 9:32:18

Это просто пиздец.....