28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Скандальний блогер Шарій заявив, що не дозволить Сухомлину піти на другий термін. ВІДЕО

Скандальний блогер Шарій заявив, що не дозволить Сухомлину піти на другий термін. ВІДЕО

  • 8 серпня, 2019 15:48
Скандальний блогер Анатолій Шарій сильно зацікавився Житомиром і міським головою Сергієм Сухомлиним. На своєму Youtube-каналі за останній тиждень Шарій випустив 2 відеоролика, які вже набрали майже 1 мільйон переглядів.

У першому ролику торкнулися теми житомирської політики. Зокрема, мова йде про депутата міськради Владислава Пучича та перепалку в соцмережі з прес-секретарем мера Житомира.

У другому відео Шарій підняв тему реконструкції житомирського стадіону "Спартак". Також блогер заявив, що не дозволить Сухомлину знову балотуватися в мери.

 






Нагадаємо, Анатолій Шарій - відеоблогер, в минулому працював журналістом. Народився і проживав в Києві, в 2012 році покинув Україну. Йому закидають антиукраїнську позицію і звинувачують в проросійській пропаганді. Ролики Шарія містять інформацію, яка дискредитує, зокрема, Євромайдан, Нацполіцію, українську владу і ЗМІ. YouTube-блогер грубо і образливо висловлювався на адресу жителів Західної України, називаючи їх "полукровками".

У червні 2019 року Шарій створив політичну партію. За результатами виборів у Раду "Партія Шарія" набрала 2,23% голосів і отримає в наступному році держфінансування в розмірі 12 млн грн.

 


Поділитись

Новини по темі: