26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У міжнародний День без поліетилену Житомир презентував власні еко-сумки - #ЦЯТОРБА. ФОТО

У міжнародний День без поліетилену Житомир презентував власні еко-сумки - #ЦЯТОРБА. ФОТО

  • 3 липня, 2019 16:09
Сьогодні, 3 липня, у житомирському гіпермаркеті «Ашан» стартувала екологічна акція «День без поліетилену». З нагоди Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів в торгівельному залі гіпермаркету поліетиленові пакети замінені на еко-торби, сіточки для овочів та фруктів, паперові пакети. 

Також було презентовано проєкт #ЦЯТОРБА та розпочато продаж еко-сумок. Як пояснюють у мерії, проєкт #ЦЯТОРБА є спільним проєктом муніципалітету та місцевого соціально відповідального бізнесу.
 

«Проект #ЦЯТОРБА став можливим завдяки технічній та фінансовій співпраці місцевої влади та місцевого бізнесу. Це гарний приклад партнерства, який демонструє, що місцевий бізнес готовий підтримувати соціальні ініціативи, метою яких є покращення якості життя та вирішення локальних проблем місцевої громади. Ми разом зробили якісні та доступні для мешканців міста еко-сумки. #ЦЯТОРБА стане стильним елементом гардеробу для місцевих жителів, що підтримують життя в стилі «еко». Вже в першу годину роздрібного продажу відчувається ажіотаж навколо #ЦЯТОРБА. Ми привезли для сьогоднішньої акції більше 300 одиниць #ЦЯТОРБА, і все виглядає так, що вони будуть сьогодні ж реалізовані», - розповів Борис Пахолюк.


«Еко-сумка – це насправді дуже зручно, екологічно та стильно. В цій сумці мені подобається і якість, і стиль. Тому підтримала акцію і придбала собі для повсякденного використання #ЦЯТОРБА», - наголосила житомирянка Олена.

З 11:00 до 19:00 придбати власну #ЦЯТОРБА зможе кожен бажаючий в гіпермаркеті «Ашан», вартість 40 гривень.

















Поділитись

Новини по темі: