20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомирян запрошують на Фестиваль полуниці: для гостей свята організують підвіз з Житомира

Житомирян запрошують на Фестиваль полуниці: для гостей свята організують підвіз з Житомира

  • 7 червня, 2019 14:33
Вже завтра, 8 червня, у Житомирській області відбудеться перший Фестиваль полуниці. Всі поціновувачі цієї ягоди зможуть скуштувати найрізноманітніші її сорти, що будуть представлені місцевими домогосподарствами та гостями.

Смачний фестиваль пройде у селі Висока Піч Житомирського району. Локації будуть розміщені на майданчику біля Будинку культури. Фестиваль триватиме з 11.00 до 17.00.

На Фестивалі полуниці буде представлена виставка виробів майстрів народної творчості та концертна програма за участі художніх та хореографічних аматорських колективів району. Для дітей проводитимуться різноманітні конкурси та розваги, працюватимуть батути, частуватимуть  морозивом та смаколиками.

Гості фестивалю не тільки матимуть можливість поласувати полуницею, а й пройти майстер-класи з виготовлення вареників та випікання млинців.

Також під час фестивалю проходитиме футбольний турнір серед дітей під егідою Житомирської районної федерації футболу.

Для гостей фестивалю буде забезпечений підвіз з майдану Перемоги у Житомирі. Транспорт відправлятиметься об 11.00, 12.00, 13.00 та 14.00. Зворотні рейси заплановані о 12.00, 13.00 та 16.00.
Поділитись

Новини по темі: