28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Як відзначали останній дзвоник у житомирській гімназії. ФОТО

  • 31 травня, 2019 17:46
Школи Житомира 31 травня відзначили свято останнього дзвоника. Як цьогоріч проходить свято у міській гімназії №3 показав сайт Житомир інфо.

Цьогоріч у гімназії випускається 48 учнів. Проводжати два випускні класи зібралися не лише вчителі на чолі із дирекцією навчального закладу, а і першачки, батьки та друзі.
 

«Для наших гімназистів - це нова валіза знань за плечима. Для вчителів - гордість за виховання майбутнього покоління. Для батьків - мить, коли їхні діти стають дорослішими іще на один рік», - каже директор Житомирської міської гімназії №3 Марія Дорошко.


Учні молодших класів розповідали вірші, танцювали, мов мавпенятка. А от випускники дивували присутніх танцювальними постановками - імпровізаціями на вальс. Також, окрім традиційного вишитого рушника, через який зазвичай проходять випускники, батьки цього року підготували останнім в подарунок іще один оберіг - підкову.

Наостанок, усі бажали випускникам гарної долі та знайти своє місце у дорослому житті.

Нагадаємо, останній дзвінок пролунав в 639 школах Житомирщини. В цьому році з навчальних закладів області випускається 5962 одинадцятикласників.

























Поділитись

Новини по темі: