25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Діти нагадали житомирським водіям про дотримання правил дорожнього руху. ФОТО

Діти нагадали житомирським водіям про дотримання правил дорожнього руху. ФОТО

  • 14 травня, 2019 15:53
У центрі Житомира юні вартові правопорядку разом з поліцейськими застерігали водіїв від порушень на дорозі. У поліції зазначають, що тематичні листівки-роз’яснення з дитячих рук водії сприймали по-різному, але їх попереджувальний ефект визнавали усі.
 

"Дисциплінованість кожного учасника дорожнього руху - і водіїв, і пішоходів – головна запорука безпеки на дорозі. Саме така мета спільних заходів інспекторів Управління превентивної діяльності ГУНП та дітей загону "Юних вартових правопорядку", - прокоментував заступник начальника ГУНП Артем Лисогор. – Керманичам, які їдуть з непристебнутими пасками або ж забувають про покажчики поворотів, має бути соромно отримувати зауваження від дітей".


Проводилась тематична акція у рамках тижня безпеки дорожнього руху. До зустрічі з водіями на дорозі юні вартові готувались заздалегідь: вивчали Правила дорожнього руху, тестували власні знання та подбали про відповідні листівки.
 

"Серед водіїв, з якими ми спілкувались сьогодні, багато хто спочатку був здивований нашими діями, а потім більшість погоджувалась із закликом бути більш уважними та обережними під час кермування автомобілем", - поділився враженнями Дмитро Дмитрук.


Це перша подібна акція, але поліцейські переконані в її ефективності і для дітей, і для водіїв, тож планують продовжити такі заходи і в інших містах Житомирської області.













Поділитись

Новини по темі: