19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «С14» заявляє, що в Житомирі на їх активіста напав наркоторговець. У поліції кажуть - він побився з бомжем

«С14» заявляє, що в Житомирі на їх активіста напав наркоторговець. У поліції кажуть - він побився з бомжем

  • 10 квітня, 2019 11:36
Координатор націоналістичної організації "С14" Сергій Мазур повідомляє, що в Житомирі нанесли ножове поранення одному з активістів організації.

За словами Мазура, хлопця підрізали продавці наркотиків, а поліція про даний факт замовчує.
 

"Це Радік. Активіст С14 з Житомира. Хлопчина не боїться боротися з наркомафією у своєму місті. Починаючи з замалювання телеграмів і закінчуючи пошуком закладчиків. За це один з продавців наркотиків "нагородив" Радіка ножовим пораненням. Хлопчина чудом вижив. Вчасно приїхала швидка. Втратив літр крові. Ще пощастило, що життєвоважливі органи не задіто. Наркобаригу мєнти врешті-решт затримали. Але злочинець відкупився і його одразу відпустили. Тепер замість того, щоб вести цю справу мсра погрожують, що проблеми будуть у нашого", - пише в соцмережі Сергій Мазур.


 

У той же час, 10 квітня прес-служба ГУ Нацполіціі Житомирської області заявила, що інформація про напад на активіста в Житомирі недостовірна.

"28 березня пізнього вечора до обласної дитячої лікарні був доставлений 17-річний житомирянин з ножовим пораненням живота. Під час з’ясування усіх обставин отримання хлопцем травм було встановлено, що у закинутій будівлі на одній з вулиць обласного центру між групою молоді та чоловіком без постійного місця проживання виник конфлікт", - повідомляє поліція.

За інформацією правоохоронців, бездомний спав у момент появи у приміщенні парубків. Ті ж почали наносити йому удари. Захищаючись, бездомний завдав одному з хлопців ножове поранення.

"Чоловік, що став об’єктом уваги молоді, є бездомним, займається збором вторсировини та склотари. Обгрунтованих підстав для твердження  щодо його причетності до поширення наркотиків немає. Водночас заяви, зроблені окремими членами націоналістичної організації, щодо упередженості поліції у розслідуванні вказаного правопорушення є безпідставними і можуть грунтуватись на бажанні приховати істинні причини події", - зазначають у ГУНП Житомирської області.
Поділитись

Новини по темі: