19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Півроку без зарплати: працівникам Житомирського облавтодору так і не виплатили заборгованість

Півроку без зарплати: працівникам Житомирського облавтодору так і не виплатили заборгованість

  • 20 березня, 2019 14:04
Директор Житомирського облавтодору під час акції працівників обласних філій пообіцяв, що кошти, які підприємство заборгувало майже за пів року, виплатять 20 березня. Проте обіцянки так і не дотримався.

Жодної копійки працівникам так і не надійшло не зважаючи на обіцянки керівника, передає Житомир лайф.
 

«Ніхто нічого не виплатив. Ні копійки. Він (Олександр Мельниченко, — авт) говорить, що не підписаний протокол і все. Торік були 17 мільйонів віртуальних, які ніхто не міг виплатити, а цього року вже протокол. Але ж по січень включно Служба автомобільних доріг розраховувалася з облавтодором. То де ж гроші?», — розповіла представниця Новоград-Волинської філії Житомирського облавтодору Надія Борсук.


Нагадаємо, що 12 березня працівники кількох філій облавтодору вийшли на пікет через безвихідну, за їх словами, ситуацію. Вони не отримують заробітну плату майже пів року. Близько 40 працівників зібралися біля траси в районі села Глибочиці та планували перекрити міжнародну трасу. Проте директор облавтодору переконав їх цього не робити та пообіцяв, що зарплатню люди отримають до 20 березня в повному обсязі. Якщо ж грошей не виплатять, дорожники пообіцяли 21 березня перекрити трасу Київ-Чоп.
Поділитись

Новини по темі: