25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Будівництво бази водних видів спорту в Житомирі: підрядника зобов'язали повернути в бюджет 630 тис. грн

Будівництво бази водних видів спорту в Житомирі: підрядника зобов'язали повернути в бюджет 630 тис. грн

  • 12 березня, 2019 13:12
Підрядник, який повинен був побудувати базу водних видів спорту в Житомирі, поверне в бюджет міста 630 тисяч гривень. Відповідне рішення виніс господарський суд м. Києва.
 

"Управління капітального будівництва Житомирської міськради під час визначення переможця тендерних пропозицій на закупівлю за бюджетні кошти робіт з будівництва станції водних видів спорту у Житомирі, відхиливши більш вигідну пропозицію, прийняв рішення про укладення договору підряду із зазначеним товариством. Проте установлено, що товариство, з яким укладено договір про виконання робіт на загальну суму понад 4,2 млн грн, безпідставно завищило суму", - інформує прокуратура Житомирської області.


Господарський суд Житомирської області зазначене рішення тендерного комітету та договір підряду визнав недійсними.

Незважаючи на рішення суду, підрядник більше року не повертав 630 тис. грн авансового внеску, хоча роботи не виконувалися. За втручання місцевої прокуратури приватне товариство зобов’язали повернути кошти.

"Житомирською місцевою прокуратурою заявлено позов в інтересах держави про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю 630 тис грн до місцевого  бюджету, який господарським судом м. Києва задоволено у повному обсязі", - зазначають у відомстві.

Нагадаємо, в грудні 2016 роки за спорткомплексом "Динамо" на Корбутівці було розпочато будівництво бази водних видів спорту
Поділитись

Новини по темі: