29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Суд у Житомирі вирішить, чи виселять багатодітну сім'ю з квартири. Мер каже - не дозволимо!

Суд у Житомирі вирішить, чи виселять багатодітну сім'ю з квартири. Мер каже - не дозволимо!

  • 18 січня, 2019 16:13
Апеляційний суд Житомирської області 23 січня розгляне справу багатодітної житомирської родини Бодомер, у якої хочуть відібрати житло. Про деталі справи 18 січня розповів міський голова Сергій Сухомлин.

«Сьогодні про цю ситуацію, в яку потрапила сім‘я Бодомер, ми інформуємо громадськість через засоби масової інформації. Люди мають знати, що відбувається – у багатодітної родини хочуть відібрати чотирикімнатну картиру, виділену їй містом у 2016 році. Нам треба привернути увагу до справи. Є адвокат, яка кваліфіковано захищає їхні інтереси. Я маю надію, що апеляційний суд вивчить усі докази і буде об’єктивним при розгляді. Хочу ще раз наголосити: цю сім’ю з цієї квартири точно ніхто не виселить. Ми не дозволимо», – зазначив очільник міста.

Він також додав, що у січні поліція розпочала кримінальне провадження за фактом підробки документів.

«Мова йде про документи, на підставі яких керівництво ВЖРЕПу прописувало людей у цю комунальну квартиру. У понеділок я зустрічаюся з керівником ГУНП в Житомирській області Вячеславом Печененком, щоб обговорити ситуацію», – розповів Сергій Сухомлин.

За словами адвоката родини Бодомер Олесі Войдевич, на сьогоднішній момент суд своєю ухвалою звільнив родину від сплати судового збору.
 

«Це значні кошти  для багатодітної родини – більше двох тисяч гривень. 26 грудня було по справі позитивне рішення, своєю ухвалою суд витребував деяку інформацію, яку ми просили. Я сподіваюся, 23 січня вже ми зможемо більш вагомо пояснити свою позицію і захистити права багатодітної родини», – зазначила Олеся Войдевич.


Як повідомляв «Журнал Житомира», у багатодітній сім'ї Бодомер хочуть відібрати чотирикімнатну квартиру, яку вона отримала у власність в 2016 році. Сім'я виховує 12 дітей.







Поділитись

Новини по темі: