24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Після нічної прогулянки собака принесла своїм господарям 7 тисяч доларів

  • 14 січня, 2019 15:55
  • 1
Ця дивовижна історія трапилася ще 4 січня в місті Бердичів на Житомирщині, але про подію стало відомо тільки сьогодні. Господарі собаки, розповіли про це журналісту на умовах анонімності.

Проживаючи в приватному секторі Бердичева, в мікрорайоні Загребля, молода сім'я для «захисту і спокою» завела собі сторожову собаку породи німецька вівчарка. Собака проживала на вулиці у вольєрі, де була встановлена ​​утеплена собача будка, а на ніч її випускали гуляти по двору домоволодіння, - передає Бердичів BIZ.

У зв'язку з молодістю собака має веселий характер і тягу до пригод - перестрибує паркан і гуляє по вулиці, або у сусідів. Але під ранок завжди поверталася додому. У зв'язку з цим у власників собаки не раз були конфлікти, які по-сусідськи залагоджувалися.

Ранок 4 січня 2019 року у власників вівчарки почався з гостей - прийшла сусідка і питала, чи не знаходили вчора ввечері або сьогодні вранці газетний згорток, перетягнутий гумкою, біля хвіртки їхнього будинку? В ході розмови з'ясувалося, що вчора сусід «злегка під шофе», пізно ввечері, повертався від кумів з грошима, які зайняв в борг на покупку автомобіля. А вранці грошей в куртці не виявив. У сусідів було дві версії втрати грошей - випали в салоні таксі, яким сусід добирався додому, або випали, коли сусід виходив з таксі по приїзду додому.

Пів дня у сусідів з двору чулися крики, плач і докори - втратити 7 тисяч доларів, це все-таки сьогодні серйозна втрата для більшості бердичівських сімей.

Життєва трагедія закінчилася в обід і дуже несподівано. Господиня пішла годувати вівчарку в вольєр і виявила там ... погризений газетний згорток з якого стирчали папірці зеленуватого кольору. Яким чином гроші виявилися в вольєрі, можна тільки здогадуватися - ймовірно їх принесла вівчарка з «прогулянки».

Продовження історії ще цікавіше ніж знахідка грошей в собачому вольєрі - сусіди віддали сусідам всі знайдені гроші.

Вечір закінчився застіллям в честь чесних сусідів і тяги вівчарки до пригод. Собака отримала в подарунок мішок елітного корму, а люди дізналися, що живуть по сусідству з хорошими і чесними людьми. Сьогодні це важливо точно.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Ігор Омельчук
14 січня, 2019 18:01:05

Собаку в оренду можна отримати?