29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У день народження Сергія Корольова у Житомирі закладуть капсулу часу

  • 8 січня, 2019 16:06
На честь 112-річниці від дня народження Сергія Корольова у Житомирі проведуть низку заходів. Це і покладання квітів, і відвідування музею космонавтики і навіть закладання капсули часу з побажаннями у майбутнє. Про це «Журналу Житомира» розповіли в облдержадміністрації.

Так, 12 січня о 10.00 на майдані Корольова відбудеться традиційне покладання квітів до пам’ятника відомому конструктору ракетно-космічної техніки. Вшанувати видатного земляка запрошуються усі бажаючі.

Також саме у день народження Сергія Корольова – 12 січня – у Житомирі у Музеї космонавтики буде День відкритих дверей. Цього дня усі бажаючі зможуть безкоштовно поринути у безодні космосу на території музею.

У музеї будуть представлені різні тематичні виставки, в тому числі з новими експонатами.
 

«Найцікавішим заходом 12 січня буде закладення капсули часу «Повідомлення в майбутнє». Ця капсула зберігатиметься в музеї у виставковому залі до 2030 року», - розповіла заступник директора з розвитку музею космонавтики ім. С. Корольова Вікторія Четвертак.


Кожен бажаючий може залишити своє космічне побажання, яке за одинадцять років має обов’язково здійснитися. Долучайтеся до відзначення дня народження Сергія Корольова та завітайте цього дня до Музею космонавтики.
Поділитись

Новини по темі: