16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирська поліція працюватиме в посиленому режимі на Новий Рік та Різдво

  • 28 грудня, 2018 18:02
Поліція Житомирщини працюватиме у посиленому варіанті несення служби на Новорічні та Різдвяні свята. Як стало відомо "Журналу Житомира", безпосередньо у ніч з 31 грудня 2018 на 1 січня 2019 років на охорону публічного порядку заступлять близько 650 поліцейських і бійців Національної гвардії.

"На території області тривають масові заходи, пов’язані із зустріччю Нового року та Різдва. У цей період працівники підрозділів поліції Житомирщини працюють у посиленому варіанті несення служби. Особливу увагу правоохоронці приділяють посиленню правопорядку у місцях масового перебування людей: на святкових ярмарках та поблизу головних ялинок населених пунктів, біля культових та релігійних споруд тощо", - пояснюють у ГУ Нацполіції Житомирщини.

Масові заходи заплановані майже у всіх районних центрах області, зокрема відбудуться святкові концерти та вуличні вистави. Очікується участь у них понад 8 тисяч громадян. Правоохоронці працюватимуть безпосередньо у місцях проведення заходів.

Діяльність підрозділів поліції для забезпечення дотримання безпеки та правопорядку на вулицях населених пунктів області координує ситуаційний центр ГУНП.
Поділитись

Новини по темі: