20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На кладовищі в Житомирі хтось встромив березовий кілок у могилу пологівського маніяка Ткача

На кладовищі в Житомирі хтось встромив березовий кілок у могилу пологівського маніяка Ткача

  • 11 листопада, 2018 14:05
  • 1
В Житомирі на міському кладовищі в могилу "пологівського маніяка" Сергія Ткача, на рахунку якого 107 вбивств, скоєних протягом 25 років, який помер в понеділок, 5 листопада, встромили березовий кол з вінком із прутів. 

"Хтось невідомий встромив в могилу похованого вчора, 8 листопада, на житомирському міському кладовищі "пологівського маніяка" Сергія Ткача березовий кол, на який надів звиту із прутів якусь подобу пентаграми (цей знак з деяких пір вважають символом Сатани)", - йдеться в повідомленні видання Житомирський кур'єр.

Могила "пологівського маніяка" знаходиться не на якойсь окремої ділянці Житомирського міського кладовища, а на звичайному, №49, де поховані (і де далі будуть ховати) тіла звичайних добропорядних громадян. Як пояснив співробітник кладовища, який ховав Ткачука і який представився Русланом, скоро могила просяде, і від неї навіть сліду не залишиться. Ніяких "номерків" та інших розпізнавальних знаків на ній немає. Хіба що невідомо ким встромлений березовий кол з вінком із прутів.



 

Сергій Ткач зізнався в 107-ми вбивствах


Один з найжахливіших маніяків-вбивць в історії людства помер 5 листопада від серцевої недостатності на 66-му році життя в установі виконання покарань №8 м Житомира.

Сергій Ткач вбивав і потім ґвалтував дівчаток у віці від 9 до 18 років. Він зізнався в 107-ми вбивствах, скоєних протягом 25 років, але було доведено тільки 36. Орудував на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Останнім часом жив у райцентрі Пологи Запорізької області, де продовжував вбивати.

Тим часом міліція за допомогою катувань і фальсифікацій "викривала вбивць", прокуратура штампувала обвинувальні висновки, а суди, в свою чергу, штампували вироки невинним з 10-15-річними термінами. Більшість невинно засуджених відсиділи від 5 до 11 років. У 2000 році Володимир Світличний, затриманий за підозрою у вбивстві своєї 9-річної доньки Ольги Світличної, а також в скоєнні ще 22 злочинів, повісився в камері Дніпропетровського СІЗО.
 

"Здох, скотина..."


Так сталося, що один з невинно засуджених, Яків Попович, якого звинуватили у вбивстві двоюрідної сестри Яни Попович (вона теж була жертвою Ткачука) і в 14-річному віці запроторили за ґрати, після звільнення в живе в Житомирі - в Пологах, де жили Поповичі, жити стало неможливо, і мама Якова повернулася на Житомирщину, оселившись в батьківському домі. 

Дізнавшись про смерть маніяка, який убив його кузину і понівечив життя, Яша сказав лише: "здох, скотина ... Але мені від цього не жарко і не холодно". Яша відсидів більше 8 років. Незважаючи на те, що Ткача затримали і він зізнався у скоєних вбивствах ще в 2005 році, Якова звільнили лише в 2011-му.

Ніхто зі співробітників міліції, які фальсифікували справи про вбивства, та катували і відправляли за грати невинних людей, не поніс реального покарання.

Нагадаємо також, що Ткач, будучі довічно засудженим, в 2015 році, в 64-річному віці, одружився на 24-річній росіянці Олені яка спеціально приїхала в Житомир з Росії.

Після кількох побачень Олена завагітніла, і у Ткачів народилася дочка Єлизавета. Зараз дівчинка знаходиться у батьків Олени в Рибінську Ярославської області, РФ. Стоїть питання про позбавлення матері батьківських прав, та ж, за неперевіреними даними, знаходиться в даний час в Рівненській області. Раніше пологівський маніяк був одружений двічі або тричі, у нього троє дорослих дітей.


 

На прикінці життя маніяк одружився на росіянці Олені яка приїхала в Житомир з Росії
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Hoakina
11 листопада, 2018 21:32:32

та що там уже... він своє отримав, бо вищий суд не милує