16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Михайло Заславський привітав житомирян зі святом Міжнародного дня сім’ї

  • 15 травня, 2011 9:09
Шановні житомиряни!

Сьогодні відзначається день наших з Вами родин – Міжнародний день сім’ї. Сім´я  завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій. Адже є тією сходинкою з якої починається і складається життя кожної людини. В сім’ї дитина отримує перші уроки любові до батьків та Батьківщини, набирається сил і натхнення, які допомагають їй долати життєві труднощі, досягати вершин і перемагати. Бажаю Вам та всім Вашим рідним міцного здоров'я, щастя, вагомих досягнень та непохитної твердості родинних стосунків.

Зі святом Вас!

З повагою,
депутат Житомирської міської ради
Михайло Заславський



15 травня 2011 року під патронатом депутата Житомирської міської ради Михайла Заславського ініціативна молодь відвідала Житомирський обласний притулок для дітей. Яскравими фарбами волонтери Житомирського міського благодійного фонду Михайла Заславського намагались зробити веселішим життя тих дітей, які на даний час позбавленні сімейного тепла та уваги рідних. Тим часом, коли на вулиці кипіла робота – молодь фарбувала ігрові майданчики, з вихованцями проводились різноманітні ігри. А старші діти притулку виявили бажання приєднатися до гостей та всіляко допомагали на майданчику.

«За ці декілька годин ми спостерігали, як в очах дітей смуток змінювався на радість, на вустах з’являлась посмішка і веселість у голосі. Діти навипередки розповідали нам про свої завітні мрії та те, ким бажають стати у майбутньому, показували іграшки та розповідали вірші. Ми не намагались замінити їм сім’ю, адже це не можливо. Але, сподіваюсь, що приділена увага, щирість та радість покращили дітям настрій та додали барв у їх життя.» - зазначив Олександр Кузьменко, помічник депутата Житомирської міської ради.

IMG_1002


IMG_0984



IMG_1012


IMG_1014


IMG_1019




IMG_1018



IMG_1022



IMG_1023



IMG_1024

Поділитись

Новини по темі: