20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирська молодь здаватиме кров онкохворим дітям

  • 12 квітня, 2011 10:56
Проблема онкозахворювань у дітей останнім часом стала все більш актуальною для всієї України і Житомирщина не є виключенням. Сьогодні у онкогематологічному відділенні Житомирської обласної дитячої лікарні на лікуванні перебуває понад тридцяти онкохворих дітей, які щодня  потребують все більше крові для переливання.

Житомирський обласний центр крові на даний час має достатній запас крові, але вона зберігається для надання першої невідкладної  допомоги. Донорська кров потрапляє до дитячого онковідділення тільки у разі коли донор вказав у анкеті для кого саме була здана кров. Саме тому батьки онкохворих дітей щоденно звертаються з проханням  до донорів та небайдужих людей.

Щоб допомогти онковідділенню дитячої обласної лікарні Житомирська молодь під патронатом  депутата Житомирської міської ради Михайла Заславського запрошує всіх небайдужих до здоров’я дітей взяти участь у благодійній акції   цільової здачі крові, яка відбудеться 14 квітня о 10.00 в Житомирському обласному центрі крові за адресою: вул. Кібальчича,16.

Ми небайдужі до онкохворих дітей.

Поділитись

Новини по темі: