19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

80 житомирян поїхали до Києва на акцію протесту проти гомосексуалістів. ФОТО

  • 2 березня, 2011 11:55
Вчора 1 березня у стін Верховної Ради відбувся мітинг проти усиновлення дітей гомосексуальними парами.

Як повідомили «Журналу Житомира», мітинг був організований Всеукраїнською громадською організацією «Любов проти гомосексуалізму» (ЛПГ) і «Міжнародним центром батьківства» при підтримці християнських церков різних конфесій.

Звернути увагу суспільства на проблему неприпустимості усиновлення дітей одностатевими парами і закликати владу захищати моральні цінності, а також мобілізувати суспільство для ефективного вирішення проблем дітей-сиріт - такою була основна мета мітингу.

Акція протесту була викликана інформацією, що з'явилася в українських ЗМІ після прийняття Верховною Радою оновленої Європейської Конвенції, яка допускає усиновлення українських сиріт гомосексуалістами і лесбіянками. Меншини, у свою чергу, стверджують, що протягом півроку українські закони будуть змінені на їх користь.

Мітинг зібрав близько 300 осіб різного віку - від студентів до пенсіонерів, з декількох міст України.

Із Житомира на акцію приїхало більше 80 чоловік, серед учасників були також християни з Вінниці, Києва та Київської області.

Двогодинний мітинг пройшов мирно і дуже організовано. Учасники акції розгорнули плакати і прапори з написами: «Любов проти гомосексуалізму», «Не допустимо гомосексуальної лобі закріпитися в Україні», «Діти мають право на тата і маму». На підтримку традиційних сімейних цінностей відбувся флешмоб, коли, дружно скандуючи «Мама, тато, я - щаслива сім'я!», учасники піднімали вгору дитячі малюнки сім'ї та м'які іграшки.

- Ми повинні чітко усвідомлювати, що представники нетрадиційної орієнтації тестують суспільство на реакцію: якщо ми «проковтнемо» без належної реакції цю неправдиву інформацію, незабаром почнеться кампанія з визнання одностатевих «шлюбів» і подоланню заборони в Сімейному Кодексі на усиновлення ними дітей. Тоді судова машина в Україну буде обслуговувати інтереси багатих європейських гомосексуалістів, які вирішили «ощасливити» українських дітей», - стверджують у ЛПГ.

Невідомо, яку реакцію викликав мітинг у представників влади - жоден з них поки не відреагував на акцію протесту. Але про те, що проходила така акція, стане відомо Главі держави Віктору Януковичу та Голові Верховної Ради Володимиру Литвину - як стверджують учасники мітингу, їм будуть передані списки підписів учасників на захист сімейних цінностей і проти усиновлення дітей-сиріт одностатевими парами, зібрані під час зборів.

«Бог і Церква засуджують гріх гомосексуалізму», «Ми хочемо, щоб наші діти росли в здоровому суспільстві», «Ми не будемо зупинятися на цьому!» - Такими були заяви мітингувальників.

Як повідомлялося раніше, в українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що після ратифікації українським парламентом Європейської конфенціі про усиновлення дітей гомосексуальні пари можуть отримати можливість усиновлення українських сиріт.

Пізніше було відзначено, що даний закон прийнятий з поправками, які не дозволяють всиновлювати дітей людей нетрадиційної сексуальної орієнтації. На сьогоднішній день основною загрозою цього закону християни бачать передусім пропаганду гомосексуальних відносин. Висловити своє відношення до цього питання вони вийшли під стіни парламенту.

Митинг.jpg


http://risu.org.ua/php_uploads/images/articles/ArticleImages_40988_%D4%EB%E5%F8%EC%EE%E1.jpg


Поділитись

Новини по темі: