26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Зінченко на базі «Ман Сіті» потренувався з 10-річним біженцем з України

Зінченко на базі «Ман Сіті» потренувався з 10-річним біженцем з України

  • Фото: instagram.com/zinchenko_96
  • 10 травня, 2022 10:17

Український футболіст, гравець англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко взяв участь у благодійній акції. Він потренувався на клубній базі в Англії з 10-річним українським хлопчиком, який залишив країну через вторгнення Росії.

"Це Андрій. Йому 10 років. Сьогодні він знаходиться вже у безпеці. Як і більшість українців, він був змушений разом з родиною залишити свою домівку через війну. Ще 75 днів тому цей хлопчик мріяв стати футболістом і безтурботно тренувався зі своєю командою. Сьогодні ж він мріє лише про одне - мир у нашій країні. Про спокій. Про нормальне життя у себе вдома.

Мені дуже боляче від того, що через війну, розв’язану Росією, таких дітей, як Андрій, сьогодні в Україні дуже багато. Позбавлених дитинства, а ще гірше - життя. Я вірю, що скоро настане день нашої, української, перемоги. І всі дітки зможуть знову проживати своє безтурботне дитинство, сповнене дитячих мрій та позитивних емоцій, які сьогодні на кілька хвилин зміг відчути Андрій на тренуванні "Манчестер Сіті", - написав в Instagram Зінченко.

Нагадаємо, Олександр Зінченко родом з міста Радомишль Житомирської області.

Поділитись

Новини по темі: