27 липня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» запускає продаж квитків на домашні матчі: кошти спрямують на допомогу ЗСУ

Житомирське «Полісся» запускає продаж квитків на домашні матчі: кошти спрямують на допомогу ЗСУ

  • Фото: ФК «Полісся»
  • 24 лютого, 2024 10:39

«Полісся» запускає продаж квитків на домашній матч проти «ЛНЗ», кошти від яких підуть на допомогу ЗСУ.

Про це 24 лютого інформує ФК «Полісся» Житомир.

ФК «Полісся» в понеділок, 26 лютого, відкриває продаж квитків на домашній матч 19 туру VBET Ліги проти футбольного клубу «ЛНЗ» з міста Черкаси, який відбудеться у Житомирі на Центральному стадіоні 1 березня о 18:00. 

Придбати квитки можна онлайн на сайті kasa.com.ua.

Також квитки можна купити у клубній касі, яка розташована за адресою вулиця Театральна, 8 (навпроти телецентру) і працюватиме щодня з 9:00 до 18:00. В день матчу каса клубу працюватиме на стадіоні.  

"Усі кошти, виручені від продажу квитків, будуть передані благодійному фонду BGV Charity та згодом спрямовані на потреби та обладнання для 132 окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ ЗСУ. Футбольний клуб «Полісся» має приємний сюрприз для вболівальників, які свого часу підтримали благодійну ініціативу клубу та придбали віртуальні квитки на матч «Полісся» — «Динамо». В суботу, 24 лютого, ми відкриваємо передпродаж для цієї категорії вболівальників. В чат-боті клубу ви отримаєте повідомлення, в якому буде інструкція як скористатись цим правом", - йдеться в повідомленні.

Фото: ФК «Полісся»

Раніше повідомлялось, що житомиряни та гості міста зможуть відвідувати футбольні матчі, які проходитимуть на центральному стадіоні Житомира за участі ФК «Полісся». 

Поділитись

Новини по темі: