7 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» виплатить штраф у 200 тисяч гривень: одразу два порушення

Житомирське «Полісся» виплатить штраф у 200 тисяч гривень: одразу два порушення

  • Фото: izhytomyryanyn.com
  • 29 листопада, 2023 13:23

Житомирська ФК «Полісся» стала однією з тих, хто отримав штраф від Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу.

Інформацію про це розмістила пресслужба Української асоціації футболу.

«За порушення Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану ФК «Полісся» (Житомир) під час матчу 1/4 фіналу Кубку України сезону-2023/2024 2 листопада 2023 року ФК «Полісся» (Житомир) — ФК «Олександрія» (Олександрія), а саме — за повторне порушення вимог щодо проведення матчу без глядачів, КДК УАФ зобов’язав ФК «Полісся» (Житомир) сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 гривень», — йдеться у повідомленні.

Окрім цього, за повторне порушення вимог щодо проведення матчу без глядачів, КДК УАФ зобов’язав ФК «Полісся» (Житомир) сплатити ще один обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 гривень.


Фото: zhitomir-online.com

УАФ вкотре наголосили, що відповідно до п. 1.4 Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану матчі проводяться без глядачів.

Відповідно до рішення Виконавчого комітету УАФ, на час дії воєнного стану кошти, отримані УАФ як обов’язкові грошові внески клубів за рішеннями Контрольно-дисциплінарного та Апеляційного комітетів УАФ, перераховуються на платформу United24.

Поділитись

Новини по темі: