6 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» відправилось зимувати в топ-3 УПЛ

Житомирське «Полісся» відправилось зимувати в топ-3 УПЛ

  • Фото: ФК «Полісся»
  • 8 грудня, 2023 18:16

«Полісся» та СК «Дніпро-1» в рамках матчу 17-го туру УПЛ 2023/24 сильнішого не визначили. Останнім забив гол Лукас Тейлор, що грає за житомирську команду. Він став вирішальним, адже закінчився матч нічиєю, з рахунком 1:1. 

Матч у Житомирі мав велике турнірне значення. «Полісся» трималося на третій позиції, але «Шахтар» відставав на три очки – різниця за голами у команд була мінімальною, тож новачок УПЛ ризикував втратити і цю сходинку. Втім, був і шанс вирватись на вершину, адже «Кривбас» та СК «Дніпро-1» мали перевагу всього у два залікових бали.

Перший тайм матчу минув без голів. Одразу після перерви команда Юрія Максимова вийшла вперед – Олександр Філіппов забив після прострілу з правого флангу від Володимира Адамюка.

Однак втримати перемогу дніпряни не зуміли. На 62-й хвилині «Полісся» зрівняло рахунок – Лукас Тейлор виконав чудовий сольний прохід і пробив повз голкіпера.

Завдяки цьому «Полісся» відправиться зимувати на третій позиції. 

На цьому для дніпрян і житомирців перша частина чемпіонату завершена. Після зимової перерви турнір поновиться 24 лютого (базова дата).

Фото: ФК «Полісся»

Огляд матчу:

Поділитись

Новини по темі: