28 червня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» прийматиме домашні матчі єврокубків у польському Глівіце

Житомирське «Полісся» прийматиме домашні матчі єврокубків у польському Глівіце

  • Фото: сайт ФК «Полісся»
  • 20 червня, 2024 14:12

«Полісся» буде приймати домашні матчі єврокубків на «Міському стадіоні імені Пьотра Вєчорека» в польському Глівіце

Про це сьогодні інформує ФК «Полісся».

Між представниками ФК «Полісся», ФК «Пяст» та «Міського стадіону імені Пьотра Вєчорека» було підписано угоду про співпрацю. Цим документом клуб виконав всі вимоги УЄФА, щодо домашньої арени.

Коротка інформаці про стадіон:

«Міський стадіон імені Пьотра Вєчорека» - арена знаходиться на південному-заході міста Глівіце. «Міський» є домашньою арену тамтешнього «Пясту», що обумовило неофіційну назву стадіону в честь цього ж клубу. В 2011-му році було завершено реконструкцію арени та повністю змінено її зовнішній вигляд. Наразі «Міський» має 9 736 глядацьких місць, 4 критих трибуни, які формують чашу стадіону. Відмітимо, що польський стадіон відповідає усім вимогам УЄФА.

Володимир Загурський, генеральний директор «Полісся»:

Радий повідомити, що офіційно ми домовились з представниками польської сторони та будемо грати матчі єврокубків на «Міському Стадіоні імені Пьотра Вєчорека» в Глівце. Ця арена відома своєю гостинністю та чудовою атмосферою. Ми впевнені, що його інфраструктура та комфорт допоможуть нашій команді в дебютному єврокубковому сезоні. Ми вдячні представникам «Пясту» за можливість грати на цій арені, та хочемо подякувати за прийом – перші враження в нас відмінні. Закликаємо як українських, так і польських вболівальників прийти та підтримати «Полісся» на матчах в Глівіце.

Нагадаємо, що перший в історії клубу домашній єврокубковий матч «Полісся» проведе в рамках кваліфікації до групового етапу Ліги Конференцій проти словенської «Оліміпії», поєдинок заплановано на 1 серпня.

Фото: ФК «Полісся»

Поділитись

Новини по темі: