6 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» підсилило склад бронзовим призером молодіжного ЧЄ Олександром Назаренком

Житомирське «Полісся» підсилило склад бронзовим призером молодіжного ЧЄ Олександром Назаренком

  • Фото: ФК "Полісся"
  • 3 серпня, 2023 12:50

Футбольний клуб «Полісся» уклав контракт з 23-річним півзахисником Олександром Назаренком. Про це повідомляється на сайті клубу.

До переходу в «Полісся» Олександр виступав за СК «Дніпро-1». В минулому сезоні Української Прем’єр-Ліги отримав титул срібного призера чемпіонату України.

Влітку 2023 року у складі збірної України U-21 став бронзовим призером молодіжного чемпіонату Європи.

«У свої 23 Назаренко вже має срібну медаль Української Прем’єр-Ліги, а також у складі збірної він завоював бронзові медалі молодіжного чемпіонату Європи. Олександр Назаренко — це перспективний півзахисник, який має в своєму арсеналі щонайменше такі якості, як стартова та дистанційна швидкість, дриблінг. Гравець має потенціал для подальшого розвитку і може разом із клубом досягати високих спортивних вершин. Ми раді привітати Олександра у нашій команді», — коментує генеральний директор футбольного клубу «Полісся» Володимир Загурський.

В інтерв’ю для YouTube-каналу «Полісся» півзахисник розповів про свої очікування від виступів за «вовків», пояснив, чим його зацікавив клуб та назвав найважливіші риси успішної команди.

Поділитись

Новини по темі: