4 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» очолило УПЛ: яскравий камбек у грі з харків'янами

Житомирське «Полісся» очолило УПЛ: яскравий камбек у грі з харків'янами

  • Фото: ФК "Полісся"
  • 11 листопада, 2023 18:58

Житомирське "Полісся" в черговому матчі Української Прем’єр-ліги перемогло команду "Металіст 1925" із Харкова і очолило турнірну таблицю. 

Рахунок гри 2:1. Голами за "Полісся" відзначились Дмитро Шастал і Василь Грицук.

Матч відбувся на головному стадіоні Житомира. Гра розпочалася із запізненням на одну годину 20 хвилин через повітряну тривогу. Ускладнювали гру й погодні умови та безперепинний дощ.

Фото: ФК "Полісся"

Хід гри

 

Харків'яни вирвалися вперед на перших хвилинах поєдинку. Шабанов незручно відпасував на Бойка, воротар у свою чергу невдало вибив м'яч, яким заволоділи суперники. Подарунком скористався Дмитро Юсов та відкрив рахунок.

Житомиряни ж створили низку небезпечних моментів. Гра виявилась запеклою на грані фолів як з однієї сторони, так й іншої.

Чотири жовті картки показав арбітр гравцям впродовж першого тайму — по дві на кожну із команд.

У другому таймі Дмитро Шастал після подачі від Бені Макуана головою забиває м'яч у ворота "Металіста 1925". Рахунок зрівнявся — 1:1.

На 82 хвилині арбітр зафіксував фол з боку гравця харківського клубу Андрія Ткачука. В результаті призначено пенальні, яке реалізував гравець житомирського футбольного клубу Василь Грицук.

В результаті зустріч закінчилася із рахунком 2:1 на користь житомирян.

Завдяки цьому успіху "Полісся" (29 очок) очолило турнірну таблицю УПЛ, обійшовши "Кривбас" і "Дніпро-1" (по 27 пунктів), які свої матчі 14-го туру проведуть у неділю, 12 листопада. "Металіст 1925" (15 балів) перебуває на десятій сходинці.

Поділитись

Новини по темі: