16 червня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк – чемпіонка світу з кунг-фу саньда

Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк – чемпіонка світу з кунг-фу саньда

  • Фото: Поліція
  • 23 травня, 2024 16:29

Дві золотих нагороди у міжнародних змаганнях з бойових мистецтв виборола Вероніка Кратюк, поліцейська роти поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини. Чемпіонат відбувся 17-19 травня у м. Перуджі (Італія). Про це повідомили в пресслужбі поліції

У складі збірної України вона була єдиною представницею Житомирщини. До того, як потрапити на Чемпіонат світу, у квітні вона здобула перемогу у Чемпіонаті України з кунг-фу саньда.

Свої дві золоті нагороди Вероніка отримала з боротьби та саньда. А загалом команда України привезла додому 33 золотих, 21 срібну та 5 бронзових нагород. 

Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк – чемпіонка світу з кунг-фу саньда

Дуже вразило, як нас приймали інші учасники під час церемонії відкриття, а це – близько 950 людей. Коли вийшла наша команда, вони скандували українською мовою «Слава Україні!», – ділиться поліцейська. – Це неймовірно надихнуло і підтримало нас. Крім того, багато спортсменів особисто говорили про підтримку, учасники зі збірної Азербайджану називали нас братнім народом, висловлювалися проти воєнної агресії рф". 

У планах житомирської чемпіонки – вибороти перемогу у Чемпіонаті України по бойовому самбо, що відбудеться вже у вересні. А далі – знову Чемпіонат світу. 

Поділитись

Новини по темі: