9 травня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі триває чемпіонат України з триатлону

  • Фото: Суспільне
  • 27 квітня, 2024 8:56

На чемпіонат України з триатлону до Житомира приїхали 124 спортсмени з 10 областей держави. У перший день учасники змагались у плаванні та їзді на велосипеді. Спортсмени, котрі покажуть найкращі результати, представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи. Змагання триватимуть до 28 квітня, повідомляє Суспільне

Житомирщину на чемпіонаті представляють понад 40 спортсменів. Про це повідомила Президентка Житомирської обласної федерації з триатлону і головна суддя змагань Наталія Кирилович. У перший день спортсмени змагалися в плаванні.

"Сьогодні перший день змагань. Змагання дуже об'ємні. Чемпіонат України з триатлону в приміщеннях. Чемпіонат України серед дорослих та юнаків в естафетному триатлоні. Також командний чемпіонат України серед спортивних шкіл і всеукраїнські спортивні змагання — "Дитяча триатлонна Ліга", 3-й етап", — повідомила Наталія Кирилович.

У Житомирі триває чемпіонат України з триатлонуСтарший тренер збірної команди України з триатлону Кирило Кривонос розповів, що у змаганнях беруть участь 124 спортсмени.

 

Поділитись

Новини по темі: