17 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • У Житомирі розпочався турнір з волейболу пам’яті тренера Юрія Городнього

У Житомирі розпочався турнір з волейболу пам’яті тренера Юрія Городнього

  • Фото: ЖМР
  • 4 листопада, 2023 16:37

Сьогодні, 4 листопада, на базі Поліського національного університету стартував І-й турнір з волейболу серед юнаків пам’яті Юрія Городнього.

Про це повідомляє ЖМР.

У змаганнях беруть участь 6 команд. Серед них – Овруцька ДЮСШ, Лугинська ДЮСШ, Ємільчинська ДЮСШ, збірна команда області юнаків 2009 року народження, команда Поліського національного університету та збірна команда школярів міста Житомир.

Змагання триватимуть два дні.

«Юрій був надзвичайною людиною – з величезним серцем, хистом, харизмою та бажанням жити. Він був настільки активним, що встигав безліч справ: виховував власних дітей, приділяв час дружині, тренував своїх учнів... На жаль, ми прожили з ним лише 7 років, але заради нас він віддав своє життя. Тому продовжуватиму жити в його ім'я, завжди згадуючи нашого Героя світлими спогадами», - зазначила дружина тренера Інна Городня.

Про Героя

 

Юрій Городній був тренером відділення з волейболу обласної ДЮСШ «Юність», президентом волейбольних клубів «Амбасадор» та «Ракета», волонтером.

Багаторазово був відзначений в номінації «Кращий тренер міста». Регулярно як тренер та гравець разом зі своїми командами брав участь в Чемпіонатах України, Кубках Житомирської області та Чемпіонатах міста з класичного, пляжного та паркового волейболу. Неодноразовий призер України, області та міста.

Був мобілізований в перші тижні повномасштабного вторгнення до лав Збройних Сил України.

16 травня Юрій Городній загинув у результаті ворожого артилерійського обстрілу в населеному пункті Троїцьке, Попаснянського району, Луганської області.

В Юрія залишилася дружина та дві доньки.

Поділитись

Новини по темі: