28 червня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Срібних призерів «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» зі спортивного орієнтування привітали вдома

Срібних призерів «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» зі спортивного орієнтування привітали вдома

  • Фото: Житомирська ОВА
  • 19 червня, 2024 20:26

Команду Коростишівського ліцею зі спортивного орієнтування, яка стала срібним призером Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч», привітав начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

За спортивні досягнення переможцям вручили смартгодинники з функцією GPS, яка дозволить їм більш детально відстежувати та аналізувати маршрути під час тренувань та змагань.

«Ви — наша гордість та наше натхнення. Продовжуйте йти вперед з тією ж енергією та рішучістю», — зазначив Віталій Бунечко.

Разом із благодійним фондом BGV, який протягом усього турніру підтримував спортсменів з усієї області, переможців запросили на базу ФК «Полісся». Діти мали змогу побачити, як і де готуються футболісти до матчів, відчувши атмосферу спорту високих досягнень.

«Друге місце у фіналі національних змагань — це лише початок шляху до нових вершин та тріумфів для юних спортсменів. На обласних змаганнях команда Коростишівського ліцею випередила найближчих суперників на 200 очок. У фінальному етапі змагань у Києві вони поступилися лише господарям. Це є доказом того, що майбутні досягнення наших спортсменів будуть ще яскравішими, а перемог стане ще більше» — наголосив начальник Житомирської ОВА.

Журнал Житомира повідомляв, що Житомирщина отримала срібло зі спортивного орієнтування у фіналі шкільної ліги "Пліч-о-пліч. Разом переможемо".

У Житомирі розпочався IV обласний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Поділитись

Новини по темі: