29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Руслан Маліновський звернувся до жителів рідного Житомира та гравців "Полісся"

Руслан Маліновський звернувся до жителів рідного Житомира та гравців "Полісся"

  • Фото: facebook.com/atalantabc
  • 31 березня, 2022 10:19

Півзахисник "Аталанти" та збірної України Руслан Маліновський звернувся до українських футболістів із закликом продовжувати допомагати Україні.

Також Маліновський подякував футболістам та вболівальникам житомирського "Полісся" за допомогу українській армії.

"Дорогі житомиряни та українці. Вже більше місяця ми захищаємо рідну землю від російської агресії. Вони прийшли на нашу землю з війною, вбивають наших мирних жителів, дітей та жінок, руйнують наші будинки.

Ми, як футболісти, які грають з українським прапором, маємо робити максимум, допомагати нашій країні та народу у цей складний час. Наше поле бою – футбольне.

Моєї команди, де я народився та виріс – Полісся – дуже довго не було на футбольній карті нашої країни, але останні два роки ми бачимо, що хочуть повернути футбол до Житомира.

Як житомирянин, хочу подякувати всім футболістам, які залишилися в команді, які допомагають, проводять благодійні матчі та переказують кошти на допомогу нашій армії та людям. Хочу подякувати їм за те, що не кидають команду. Також дякую всім уболівальникам, які підтримують Полісся у цей складний час і роблять максимум не лише для країни, а й для житомирян. Слава Україні! Ми переможемо, все буде добре", – сказав Маліновський у відеозверненні.

Теги:
Поділитись

Новини по темі: