30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Програш «Полісся» – коментар тренера Сергія Шищенка

Програш «Полісся» – коментар тренера Сергія Шищенка

  • Фото: ФК "Полісся"
  • 31 березня, 2024 11:28

ФК “Полісся” поступився одеському “Чорноморцю” в 22 турі Української Прем’єр-Ліги. Своїми думками після зустрічі поділився в.о. головного тренера ФК “Полісся” Сергій Шищенко.

“Я хочу вибачитись перед вболівальниками, перед президентом клубу. Я повністю беру відповідальність за сьогоднішній результат. Що стосується гри, то у нас були хороші підходи в першому таймі. Ми планували персинг і він у нас виходив, десь не виходило переходити з оборони в атаку, але кульгала реалізація. Другий тайм був провальним. Я вважаю, що ми його провалили повністю. Потім ще й вилучення відбулось. Було важко відіграватись. Але я дуже вдячний хлопцям, що навіть при рахунку 1:3 хлопці хотіли відігратись і створювали моменти. Якби ми забили ще один м’яч, то при рахунку 2:3 гра зовсім змінилась би. Але ми ризикували і пропустили четвертий м’яч. Ми проаналізуємо другий тайм, розберемось, чому так вийшло. Але маю сказати, що І Чорноморець дуже агресивно діяв і атаці. Десь в якийсь момент ми провалились. Ми розберемось, проаналізуємо і зробимо висновки”, — сказав в коментарі в.о. головного тренера “Полісся” Сергій Шищенко.

Проаналізував коуч і третю червону картку в третьому матчі поспіль.

“Емоції, дисципліна. Ми хотіли вигравати, радувати вболівальників. Але в таких моментах емоції потрібно в інше русло направляти, щоб був результат”, — сказав коуч.

Після трьох пропущених м’ячів, тренерський штаб провів кілька замін, які за задумом мали спрацювати

“Я дуже задоволений замінами, хлопці, які вийшли — вони посилили гру. На якийсь момент в нас виходило те, що ми планували на гру, могли її перевернути, але вилучення все зіпсувало. І у нас нічого не вийшло”, — резюмував в.о. головного тренера.

Попереду — підготовка до півфінального матчу у Кубку України.

“Ми витягнемо хлопців із цієї психологічної ями і підготуємось до історичного матчу з Ворсклою”, — сказав Сергій Шищенко.

Поділитись

Новини по темі: