27 вересня, 2024
Ми в соцмережах

«Полісся» вдома оформило нічию в матчі з «ЛНЗ»

  • Фото: ФК "Полісся"
  • 23 вересня, 2024 9:09

Команда Імада Ашура наприкінці матчу зрівняла рахунок та взяла 1 бал в грі з «ЛНЗ», а Гуцуляк продовжив серію з результативних матчів.

Про це інформує ФК «Полісся».

Зі старту матчу «Полісся» захопило ініціативу: більше атакувало, домінувало у володінні м’ячем, проте з яскравих нагод можна згадати лише удар Гуцуляка, який пройшов поруч зі стійкою. Гості відповіли ударом зі штрафного у виконанні Нонікашвілі, коли м’яч пройшов у сантиметрах над поперечиною. Але найкращу нагоду в таймі не використав Гуцуляк, вийшовши віч-на-віч з Кучеренком, Олексій підсікав м’яч над воротарем, але був невлучним. Але відкрити рахунок судилося гостям, ударом в правий кут воріт Волинця відзначився Топалов.

По перерві Імад Ашур освіжив центр поля, випустивши Мельниченка замість Крушинського.

«Полісся» продовжило тиск на чужі ворота та мало хорошу нагоду після удару Луіфера та добивання від Гуцуляка, але гостів врятував Кучеренко. Після цього ряд нагод не використав Луіфер, який або не влучав у рамку воріт, або не встиг, щоб зіграти на добиванні на дальній стійці.

Проте під кінець гри житомиряни таки домоглися свого після однієї з контратак: довгу передачу в один дотик Мустафаєв перевів в центр штрафного, де м’ячем результативно розпорядився Гуцуляк, забивши в четвертому матчі поспіль – 1:1. До кінця матчу «Полісся» цілком могло забивати вдруге, але впевнена гра Кучеренка на останньому рубежі зберегла рахунок нічийним.

Поділитись

Новини по темі: