6 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Полісся в меншості втримало перемогу: відзначився бразильський новачок

Полісся в меншості втримало перемогу: відзначився бразильський новачок

  • Фото: УПЛ
  • 19 серпня, 2023 12:20

У матчі четвертого туру чемпіонату України сезону 2023/24 «Полісся» обіграло «ЛНЗ». Поєдинок завершився з рахунком 1:2 на користь команди Юрія Калітвінцева. 

"Перемога! 1:2. Здобуваємо важливу перемогу в Черкасах. Голами за Полісся відзначились Аріелсон та Кушніренко", - зазначили в Telegram ФК «Полісся».

Моменти матчу

 

Дебютанти УПЛ провели запеклий двобій, який команда Юрія Калітвінцева знову була змушена завершувати з вилученням у власному складі. На 53-й хвилині був вилучений Владислав Шаповал (Полісся) (друге попередження). Сталось це одразу після відкриття рахунку бразильським новачком Полісся Аріелсон (51 хв).

"Кращого дебюту і не вигадаєш", - відзначило в коментарі «Полісся»

Власне Полісся від самого початку зустрічі спробувало захопити ініціативу, проте якісних моментів біля чужих воріт створити не змогло.

На вістрі атаки житомирян сумлінно працював бразильський новачок Аріелсон, однак його перші спроби пробивати по воротах суперників в УПЛ помітного успіху не мали. Забитий м’яч допоміг Поліссю вийти вперед за рахунком, проте майже миттєво друге попередження за підкат на лівому фланзі захисту проти Віталія Бойка отримав Шаповал, тож житомиряни вчергове були змушені миритись із думками про гру в меншості.

А тоді ще тривала тільки 53 хвилина, тож часу в ЛНЗ було вдосталь, але скористались вони лише цією привілегією на 87 хвилині. ЛНЗ відправило 1 м'яч у ворота суперника, але вже у своїх воротах було 2 пропуски від Полісся.

Тож, як підсумок, беззаперечна перемога у меншості Полісся.

У наступному турі черкаський ЛНЗ зіграє вдома проти харківського Металіста 1925, а житомирське Полісся здійснить мандрівку до Олександрії.

Нагадаємо, що вболівальників підтримували команду в фан-зоні в центрі Житомира.

На передодні матчу 12 серпня футбольний клуб «Полісся» уклав контракт про оренду із правом викупу бразильського 18-річного нападника Аріельсона Сампайо Гальвао.

Поділитись

Новини по темі: