27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

“Оболонь” - “Полісся”: післяматчеві коментарі

  • Фото: ФК "Полісся"
  • 17 березня, 2024 10:17

ФК «Полісся» на виїзді у 21 турі VBET UA Ліги поступився столичній «Оболоні» із рахунком 1:0.

Результат прокоментували асистент головного тренера Володимир Книш та півзахисник «вовків» Яссін Фортюне.

«Ви самі бачили, що ми залишились вдесятьох на самому початку. І в меншості було дуже важко заважати «Оболоні» грати в свій футбол. Було важко перекривати захисників, які використовують лонгбол. З того ми той перший гол і пропустили, не розібрались в ситуації. Потім ми гру взяли під контроль і мали свої моменти, які потрібно було використовувати. Дуже гарні моменти були навіть в першому таймі, з яких треба було витиснути гол. По самій грі — то вона дійсно була дуже напружена, багато жовтих карток, багато боротьби. Ми готувались до того, що буде така гра», — сказав асистент головного тренера ФК «Полісся» Володимир Книш.

Водночас помічник коуча каже, «Полісся» аж ніяк не скотилось в емоційну яму — потрібно лише трохи часу і багато роботи.

«Ми не звикли до двох поразок підряд і дійсно була нервова напруга, всі люди і всі все розуміють. Але по грі і по відношенню до хлопців немає претензій. Дійсно хотіли переломити хід гри, зламати серію з поразок. Пішла певна чорна смуга, потрібно перетерпіти і все буде добре. Гравці у нас гарного рівня для України, з’явиться гра. Та і у футболі не обійтись без везіння. Було певне невезіння, голи на останніх хвилинах ми пропускали. Але таке буває. В «Оболоні» не було особливих моментів, але стався такий шалений гол», — сказав Володимир Книш.

Наприкінці зустрічі тренерський штаб спробував посилити атакувальну ланку, втім, «пивовари» витримали натиск.

«Дійсно, різниці немає як програвати — 1:0 чи 2:0. Була надія, що цю гру можна було врятувати. І ті хлопці, яких ми замінили, вони дали дуже великий об’єм, витримали велике навантаження. Крушинський, Козак, Фортюне грали за себе і за того хлопця, якого на полі не вистачало. Вони віддали всі свої сили, а замість них вийшли свіжі хлопці, які вийшли і теж показали хорошу гру. В них теж були моменти, в такій зв’язці вони грали вперше, але не вийшло дотиснути», — сказав Володимир Книш.

Попереду міжнародна павза, яку «вовки» планують використати для посиленої підготовки до чемпіонату.

«Далі заплановано багато роботи, після двох вихідних. В тренера є своє бачення, як він бачить гру. Під усе це потрібен час, налаштуватись, працювати і прибавляти», — сказав помічник коуча.

«Хочу сказати, що це був дійсно складний матч. Ще на початку ми отримали червону картку, було складно і зрозуміло, що ми повинні були багато працювати в меншості. Але ми спрацювали добре, бо можна було пропустити і 5 м’ячів, але ми пропустили лише один. Місцями ми навіть домінували. Зрозуміло, що для першого матчу з новим тренером було складно. Але враховуючи, що ми будемо мати перерву збірних, ми матимемо час, щоб добре попрацювати. Звичайно, три поразки поспіль — це дуже складно і після такого трохи втрачаєш голову. В останніх матчах були голи на останніх хвилинах, зараз вилучення на стартових хвилинах. Якраз зараз час, щоб перепочити, побачитись із рідними, але, звісно, ми повернемось, продовжимо працювати з новою мотивацією, з новими ідеями, адже ми продемонстрували, що ставлення у нас дуже хороше, гра дуже добра і ми повернемось сильнішими», — сказав півзахисник «Полісся» Яссін Фортюне.

 

Поділитись

Новини по темі: