27 липня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • На Житомирщині стартував територіальний етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу

На Житомирщині стартував територіальний етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу

  • Фото: Житомирська ОВА
  • 27 лютого, 2024 13:36

У Житомирській області розпочали проведення II етапу загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу.

Про це повідомляє Житомирська ОВА.

Змагання серед школярів стартували у Звягелській територіальній громаді. Черліденг – вид спорту, що гармонійно поєднує в собі елементи  гімнастики, акробатики, танців та командної підтримки.


Фото: Житомирська ОВА

«У рамках загальнонаціонального проєкту в цьому виді змагань серед закладів загальної середньої освіти Звягельської громади взяло участь 5 команд: Гімназій № 3, №6, №7 та Ліцеїв №4 та №11», — зазначають в обласній військовій адміністрації.

Учасники продемонстрували високий рівень підготовки та зарядили спортивний майданчик своїм ентузіазмом.

За результатами виступів та підсумками незалежного суддівського оцінювання перемогу здобула команда Ліцею №11, керівник – Людмила Смоляр.

II місце виборола команда Гімназії №7, керівник – Ольга Михалюк, а III місце – Гімназії №6, керівник – Людмила Забережна.


Фото: Житомирська ОВА

«Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками, які стануть для них натхненням для подальших досягнень у спорті та житті. Вітаємо всіх учасників з успішним виступом і бажаємо їм нових перемог і яскравих емоцій на наступному етапі змагань», — кажуть в ОВА.


Фото: Житомирська ОВА

Поділитись

Новини по темі: