17 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Конкурс на новий лого житомирського «Полісся» триває: надіслано 128 варіантів

Конкурс на новий лого житомирського «Полісся» триває: надіслано 128 варіантів

  • Фото: ФК "Полісся"
  • 18 листопада, 2023 11:08

Перший етап конкурса на нову емблему завершено. Прийом робіт тривав з 6 вересня до 16 листопада 2023 року. Всі бажаючи могли надати свій варіант логотипу. Таких виявилось більше 110 учасників та 128 робіт.

Про це йдеться на сайті ФК "Полісся".

"Деякі учасники подавали одразу 2-3 варіанта емблеми, а наймолодшому учаснику конкурсу 6 років. Серед робіт були учасники з інших країн", - зазначають в ФК.

Другий етап конкурс на емблему пройде з 17 листопада по 15 грудня. Внутрішня рада клубу обере три варіанти серед 128 робіт і представить на відкрите голосування. Нагадаємо, що поряд з новими варіантами буде надана можливість голосувати і за існуючий логотип.

"Учасники ради клубу: президент клубу, генеральний директор, директор зі маркетингу, медіа та спонсорства, маркетолог та зовнішній спеціаліст з дизайну. У ролі зовнішнього спеціаліста з дизайну футбольний клуб «Полісся» запросив Антона Букороса, графічного дизайнера з 9-ти річним досвідом. Антон — графічний дизайнер в League Design Agency (клієнти у 25 країнах світу), лектор освітнього серіалу з графічного дизайну на платформі Дія.Освіта та куратор курсу Graphic Design Beginning в Projector Institute", - йдеться в повідомленні.

Третій етап розпочнеться з 18 грудня. Опитування пройде у чатботі ФК «Полісся». 

Переможець конкурсу отримає бонусом PlayStation 5, а вболівальники зможуть виграти iPhone 15, взявши участь у голосуванні на вибір нового логотипу, яке ми буде проводити в нашому чатботі.

Нагадаємо, що в серпні ФК «Полісся» у своєму Телеграмі провів опитування щодо оновлення логотипа клубу.

Поділитись

Новини по темі: