24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Головна перемога – попереду! Зінченко висловився після невдачі у відборі на Чемпіонат світу

Головна перемога – попереду! Зінченко висловився після невдачі у відборі на Чемпіонат світу

  • Фото: Getty Images
  • 6 червня, 2022 9:25

Збірна України зазнала поразки у вирішальному матчі проти Уельсу за право зіграти на чемпіонаті світу-2022. Автогол Андрія Ярмоленка приніс валлійцям перемогу у поєдинку над Україною.

Футболісти збірної України емоційно відреагували на поразку валлійцям. Один з лідерів збірної Олександр Зінченко подякував українським уболівальникам за підтримку і наголосив: у поєдинку з валлійцями гравці залишили усі сили, передає "Суспільне Спорт".

 

Про емоції та підтримку українських фанів під час матчу

"Не можу описати своїх емоцій прямо зараз. Я хочу сказати велике дякую за всю підтримку протягом цього часу, ми це відчували. Я дуже пишаюся нашими українцями, що навіть ті, хто не зміг прийти на стадіон, вони були під стадіоном. Вони не змогли потрапити на матч, бо через квоти, було дозволено півтори тисячі".

"Дуже пишаюся бути українцем. Не можу сказати, що хтось не віддав всі сили на полі. Це бачив весь світ і головне, що бачила Україна, усі українці, що всі хлопці віддали усього себе".

Чи вважає Зінченко поразку України заслуженою

"Ми віддали всього себе, створили багато шансів, які просто не реалізували. Їх воротар був просто на висоті - гравець матчу. А коли гравець матчу воротар, то це каже про те, що команда, яка створила багато моментів, яка контролювала гру, перегравала іншу. Не можу сказати, що ми заслужили на поразку, але це футбол. Я сподіваюся, що наші перемоги попереду. А найголовніша перемога, яку чекає уся Україна - над злом і російською агресією".

Чи вплинула дощова погода на гру України

"Звісно, ні, погода була для двох команд. Тому про це ніхто не говорив. не можу сказати, що ми десь програвали Уельсу тактично чи технічно. Ми на кожній позиції грали добре, створили дуже багато моментів. Тому я дуже сподіваюся на те, що українці можуть пишатися нами. Не той результат, який ми хотіли сьогодні, але як я вже сказав - всі ми дуже стараємося і працюємо над нашою головною перемогою".

Чи вплинув на гру України автогол Ярмоленка

"Коли ти забиваєш перший, це дає тобі якийсь імпульс. Після цього голу, який ми пропустили, все одно вірили в себе, знали, що будемо створювати моменти. І ми це зробили, але їхній воротар був на висоті, і вони пройшли далі".

Про рішення арбітра не ставити пенальті за фол на Ярмоленкові

"Не бачив моменту на повторі, тому я нічого не можу сказати. Гравці казали в роздягальні після першого тайму, що там був очевидний пенальті. І рефері сказав Ярмоленку на полі, що так там був фол, але цього контакту..."

Про що спілкувався з арбітром наприкінці матчу

"Я спілкувався з рефері? Так, тому що валлійці дуже довго тягнули час, я казав, щоб він додав якомога більше хвилин. Цей діалог був потрібен на футбольному полі. Суддя - теж жива людина".

Про наступні матчі України у Лізі націй

"Ліга націй? Прямо зараз нічого не можу сказати. Емоцій нема, я не знаю як відповісти на це питання. Ми не маємо права опускати руки, здаватися. Наша нація ніколи не здається, тому треба продовжувати жити далі і показувати усьому світу, що ми справді дуже сильна нація".

Поділитись

Новини по темі: