27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» готується до виїзного матчу з новим наставником. Шищенко провів перше тренування

ФК «Полісся» готується до виїзного матчу з новим наставником. Шищенко провів перше тренування

  • Фото: ФК «Полісся»
  • 13 березня, 2024 10:30

12 березня спортивний директор ФК «Полісся» Володимир Тесля представив колективу в.о. головного тренера Сергія Шищенка.

Про це розповідає пресслужба ФК «Полісся».

Сергія Шищенка запросили виконувати обовʼязки наставника «вовків» після відставки Юрія Калитвинцева.

«Очолити «Полісся» зараз — це виклик для мене. Я йшов до цього 14 років. Я дуже радий знову бути в «Поліссі». Але це вже друге «Полісся» — амбітне. Це команда, яка ставить максимальні задачі, президент ставить максимальні задачі. Я щасливий працювати саме у «Поліссі», «Полісся» для мене це вже не просто клуб — це вже в серці. Маю сказати, що я приймаю дуже амбітну команду, дуже гарні гравці підібрані. Вважаю, що ця команда може виконувати максимальні завдання. Можу навіть сказати, що такого підбору гравців хоче будь-який тренер. Я спостерігав за командою і за усіма гравцями, бо я вболіваю за «Полісся» і як вболівальник, і як тренер. Тому я думаю, що охарактеризувати можна якісні дії кожного гравця. Я покладаю надії на кожного гравця, який дасть нам максимальний результат», — ділиться у коментарі для клубного YouTube каналу в.о. головного тренера ФК «Полісся» Сергій Шищенко.


Фото: ФК «Полісся»

Окрім цього, Сергій поспілкувався з президентом ФК «Полісся» Геннадієм Буткевичем. За його словами це була продуктивна бесіда.

«Ми всі розуміємо, які завдання ставить президент клубу — максимальні. Ми піднялись на вершину турнірної таблиці і там потрібно закріпитись. Потрібно дійти до фіналу Кубку і виграти Кубок», — зазначив Сергій Шищенко.

Після короткої промови в.о. тренера провів перше тренування в новій ролі. Полісся готується до виїзного матчу з «Оболонню», який відбудеться 16 березня.


Фото: ФК «Полісся»

Поділитись

Новини по темі: