17 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» готовий профінансувати реконструкцію центрального стадіону Житомира

ФК «Полісся» готовий профінансувати реконструкцію центрального стадіону Житомира

  • Фото: ФК "Полісся"
  • 12 жовтня, 2023 12:46

Футбольний клуб "Полісся" готовий власним коштом завершити реконструкцію центрального стадіону, який знаходиться у власності обласної громади.

Про це заявив генеральний директор ФК "Полісся" Володимир Загурський.

Йдеться, зокрема, про облаштування освітлення та благоустрою всієї території.

"Існує дуже багато бюрократичних перепон, бо стадіон не є власністю клубу — це стадіон обласної громади. Але разом з тим, клуб здійснює та готовий в подальшому здіснювати величезні капітальні інвестиції та за свій рахунок працювати над подальшим облаштуванням освітлення на арені, закінчити роботи пов’язані з закінченням усієї реконструкції стадіону, включно з благоустроєм території, завершенням та повним облаштуванням вхідної групи зі сторони Старого бульвару", — сказав Загурський.

За його словами, клуб з літа шукає механізми для здійснення інвестицій. Роботи з освітлення планують розпочати вже до кінця року.

"Ми сподіваємось вирішити це найближчим часом і вже до кінця року запустити деякі проєкти щодо освітлення, а до початку весняної половини сезону здійснити фінальний благоустрій стадіону. Якщо якісь суб’єктивні та бюрократичні перепони цьому не завадять, то ми розраховуємо здійснити ці плани вже найближчим часом", — каже Володимир Загурський.

Паралельно клуб веде роботи щодо будівництва власного стадіону.

Нагадаємо, в травні Департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА оголосив 70-мільйонний тендер на проведення реконструкції стадіону "Полісся" в Житомирі. 

Після розголосу тендер було скасовано.

Поділитись

Новини по темі: