3 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» анулював результати конкурсу на нову емблему: в чому причина

ФК «Полісся» анулював результати конкурсу на нову емблему: в чому причина

  • Фото: polissyafc.com
  • 24 січня, 2024 14:39

ФК «Полісся» вирішив анулювати результати конкурсу на нову емблему через неприродні зміни відсотків наприкінці голосування.

Відповідну заяву оприлюднили на офіційному сайті клубу.

Під час відкритого конкурсу по зміні емблеми кожен вболівальник мав змогу долучитись до відкритого змагання. Загалом було 128 конкурсних робіт, а в голосуванні взяли участь 8 тисяч вболівальників.

«За останні 10 днів конкурсу ми помітили різкі зміни в голосуванні. Три варіанти (стара емблема та два нових варіанти) зрівнялися у відсотковому співвідношенні голосів, згодом різко та почергово кожна набирала додаткові голоси. Зміни відсотків мали характер неприроднього впливу на голосування з боку сторонніх осіб.

Філософія президента ФК «Полісся» Геннадія Буткевича — це прозорість та чесна гра: як на футбольному полі, так і поза ним. На жаль, останні події в голосуванні явно порушили цей принцип. У зв’язку з вищезгаданими причинами президентом клубу ухвалено рішення анулювати результати конкурсу», — зазначають у повідомленні.

Приз переможцю конкурсу Sony PlayStation 5 від партнера клубу Favbet буде передано благодійному фонду BGV Charity Fund, який у свою чергу подарує консоль одному з дитячих спецзакладів Житомира (про що буде повідомлено окремо).

Серед вболівальників, які брали участь у голосуванні за нову емблему, було розіграно iPhone 15, переможець обов’язково отримає свій приз від клубу.

«Клуб використає набуті знання і експертизу від конкурсу та замовить виготовлення нової емблеми у креативного агентства з великим авторитетом в Україні», — додають в ФК «Полісся».

У клубі наголосили, що завжди прагнуть до прозорості та справедливості і разом з вболівальниками продовжать розвивати «Полісся».

Поділитись

Новини по темі: