16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Олімпійський чемпіон Жан Беленюк з робочим візитом відвідав Житомир. ФОТО

Олімпійський чемпіон Жан Беленюк з робочим візитом відвідав Житомир. ФОТО

  • 23 жовтня, 2021 14:52
23 жовтня у Житомирі відбулось урочисте відкриття Чемпіонату області з греко-римської боротьби серед юнаків. Спеціальним гостем заходу став чемпіон Олімпійських Ігор у Токіо, багаторазовий чемпіон світу і Європи, народний депутат України Жан Беленюк, інформує обласна рада.
 

«Хочу вам побажати гарної боротьби і пам’ятайте, що це перша ваша сходинка до спортивних висот. Я бажаю всім перемоги, але і тих, хто здобуде поразку, закликаю не засмучуватись. Адже іноді поразки дають нам навіть більше ніж перемоги. Це поштовх ще більш наполегливо тренуватися і результат не забариться. Дякую тренерам за їх кропітку працю та батькам, що підтримуєте бажання своїх дітей займатися спортом», - зазначив Жан Беленюк.


Під час урочистостей в.о. директора ДЮСШ з боротьби, військовослужбовець 25-ї бригади Ярослав Кравчук вручив Жану Беленюку подарунок – меч за перемогу в Токіо та передав «тільняшку» від командира 95-ї бригади.

У цьогорічних змаганнях беруть участь 8 збірних команд районів та територіальних громад. Це близько 80 борців.

Переможці та призери обласного етапу вже наступного тижня представлятимуть Житомирщину на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед юнаків.

В рамках візиту до Житомирської області Жан Беленюк також завітав до Житомирської ДЮСШ «Авангард».





















Фото: обласна рада
Поділитись

Новини по темі: