25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Чи підходять підлітку дитячі ролики: думка експертів Roliki Extrim

Чи підходять підлітку дитячі ролики: думка експертів Roliki Extrim

  • 21 квітня, 2021 12:45

Поєднання захопливості, користі для здоров'я, безпеки та помірних грошових вкладень роблять роликовий спорт неймовірно популярним серед дорослих та дітей. Як малюки, так і школярі або підлітки із задоволенням розсікають по парках чи вулицях, вчаться робити різноманітні трюки, весело проводять час із друзями, у яких таке саме хобі. Завдання батьків в цій ситуації - купити якісні дитячі ролики та комплект захисту, а також знайти вчителя (якщо дитина не вміє кататися) і підходяще місце для тренувань.

На практиці найскладнішим виявляється саме пошук екіпіровки, оскільки:

  • не всі дорослі розуміють, за якими параметрами вибирати дитячі роликові ковзани;
  • потрібно витратити певний час на пошук ідеальної моделі;
  • є обмеження по бюджету покупки;
  • необхідно взяти до уваги вподобання юного шанувальника роликового спорту;
  • в продажу є безліч низькоякісних товарів.
 

Найбільше проблем у батьків підлітків, адже незрозуміло, які ролики їм краще купити - дорослі чи дитячі. Розібратися в цьому питанні допоможе наша стаття.

Секрети вдалого підбору роликів

Ролики для дітей продають майже на кожному кроці, і вони вражають різноманіттям дизайнів, функціональних можливостей та цін. Від дорослих їх відрізняє менша ширина й невеликі розміри, а також розсувна конструкція. Остання особливість обумовлена швидким ростом ноги малюків. Якби не було можливості купити в Україні ковзани відразу на кілька розмірів, батькам доводилося б витрачати величезні гроші на заміну екіпіровки кожні 6-12 місяців, а то й частіше. Але такі варіації розраховані на зовсім юних спортсменів, якщо ж дитина виросла, то цілком ймовірно, що потрібно буде шукати якісні ролики в каталогах чоловічих чи жіночих моделей.

Однозначно необхідно купувати ковзани для дорослих, якщо:

  • вага дитини наближається до 60 кг - це максимальне навантаження, на яке можуть бути розраховані дитячі ролики;
  • до 13-14 років у сина або дочка нога виросла вшир, і в дитячих моделях дитині некомфортно;
  • розмір ноги досягає 34-35 або більше.

Чи підходять підлітку дитячі ролики: думка експертів Roliki Extrim

Великий асортимент ковзанів для дітей та підлітків на сайті roliki-extrim.com

Спеціально для батьків, які хочуть порадувати дітей новою спортивною екіпіровкою, в Києві працюють десятки магазинів, проте там не завжди виходить знайти ідеальну модель. Перемірявши безліч варіантів, ви можете піти з порожніми руками, особливо, якщо необхідні ковзани для агресивного катання або слалому. 

Інша справа, якщо шукати ролики онлайн, обравши в якості партнера Roliki Extrim - інтернет магазин з доставкою по Україні, що працює з відомими брендами без посередників. Тут є товари з минулих й останніх колекцій Flying Eagle, K2 skates, Rollerblade, Fila, Powerslide, FR Skates, а кожен товар надається з офіційною гарантією. Дорослим, які не мають уявлення, як правильно підбирати ковзани, на допомогу завжди готові прийти консультанти, а якщо раптом придбані ролики не підійдуть, то повернення й обмін можна здійснювати без проблем протягом 2 місяців

Поділитись

Новини по темі: