26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» на останніх секундах матчу втратило перемогу над «Чорноморцем»

Житомирське «Полісся» на останніх секундах матчу втратило перемогу над «Чорноморцем»

  • 12 жовтня, 2020 8:55
11 жовтня житомирське "Полісся" в рамках 6-го туру Першої ліги зустрічалося з лідером – одеським ФК "Чорноморець". Гра проходила на стадіоні "Ювілейний" у Бучі, адже стадіон "Полісся" вже довгий час на реконструкції, а НТК ім. Баннікова, де почало сезон домашніх матчів ФК "Полісся", був задіяний на міжнародному рівні.

Як повідомляє Sportarena, перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Перед свистком додали в активності гості, частіше своїми ударами турбували Маханькова. А на початку другого тайму саме господарі вийшли вперед. Власюк протягнув м’яч по лівому флангу і несподівано для Варакути пробив майже від лівої бокової лінії в дальній кут. М’яч під рукавичками кіпера Чорноморця прослизнув в дальній кут 1:0.
 


Забитий м’яч надихнув господарів, які заграли активніше. І Полісся цілком могло знімати питання про переможця матчу. Вийшовший на заміну Трояновський мав забійний момент, вийшовши на рандеву з Варакутою, але пробив над воротами. Команда Шищенка намагалася забити ще раз, але не вистачало активності попереду. 

Здавалося все йде до перемоги господарів, але Чорноморець був іншої думки. Кінцівка гри пройшла біля володінь Маханькова і гості свого досягли зусиллями гравців, які вийшли на замін. Свіжий Мельничук заробив стандарт у кута штрафного, Козак віддав Мельничуку по флангу, той навісив і Ковбаса ударом головою залишив поза справами воротаря суперника.

У підсумку, команди заробили по очку. Це вже четверта нічия житомирян у сезоні.
 

Полісся – Чорноморець – 1:1
Голи: Власюк, 49 – Ковбаса, 90+3


Поділитись

Новини по темі: