25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирські спортсмени перемогли на міжнародних змаганнях з кікбоксингу та спринту. ФОТО

Житомирські спортсмени перемогли на міжнародних змаганнях з кікбоксингу та спринту. ФОТО

  • 8 жовтня, 2019 9:16
Житомирянин Артем Мельник виграв міжнародний турнір з кікбоксингу WАKО "SKANDINAVIAN OPEN-2019", який відбувся у столиці Норвегії місті Осло. 

Артему не було рівних у ваговій категорії до 86 кг у розділі фул-контакт серед дорослих, передає "Спортивний Житомир".

Загалом у турнірі взяли часть команди з Фінляндії, Данії, Німеччини, Швейцарії, Угорщини, Туреччини, Великої Британії, Польщі, Норвегії та України.





Ще одне "золото" з Кубку Європи зі спринту привезла житомирська триатлетка Юлія Єлітратова. Наша спортсменка подолала дистанцію за 01:01:14, випередивши німкеню Lisa Tertsch на 9 секунд.

"І знову золото на етапі Кубку Європи у Аланії! Почувалася як на домашньому старті, змагаючись тут у 13й раз, де вперше "зробила Олімпійку" у 2004, вперше перемогла на етапі Кубку у 2007 та загалом 9 разів потрапила до топ-3. Дякую організаторам за проведення чудового заходу! Це були швидкі 5.2 км бігу, і я задоволена піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу. Щиро вдячна Сергію Івановичу Сухомлину та моєму місту Житомиру за підтримку моєї участі у змаганнях! Дякую моєму чоловіку та тренеру Володимиру Турбаївському за допомогу у досягненні мети", - прокоментувала змагання Юлія Єлістратова на своїй сторінці у Фейсбук.



Поділитись

Новини по темі: